Pohjanaho 1 D 26, Kuokkala, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siisti ja valoisa kaksio hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä

Tilavan kaksion lattiamateriaali on vaalea laminaatti. Huoneiston seinäpinnat on maalattu. Kiinnitysjälkiä on vähän, joten yleisilme on asunnossa erittäin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiössä on hyvin kaappitilaa ja varustetasona on jääkaappipakastin, liesi, liesikupu ja tilavaraus astianpesukoneelle. Keittiöstä on käynti parvekkeelle.

Olohuone on tilava. Makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa ja lisää kaappitilaa löytyy eteisestä. Makuuhuoneessa on tilaa säästävä liukuovi.

Kylpyhuoneessa on kosteiden tilojen muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Erillisessä WC-tilassa on maalatut seinät ja sininen muovimatto. Varustetasona on peili, kuivaus- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Lähellä sijaitsevat hyvät ulkoilumaastot, Yrttisuon perhepuisto sekä koirapuisto. Kiva kaksio odottaa asukkaitaan!

Pohjanaho 1

Mukavassa pihapiirissä sijaitseva kahden talon kerrostalokokonaisuus. Pohjaratkaisut ovat selkeitä ja helposti sisustettavissa. Kaikissa huoneistoissa on saunat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kuokkala

Jyväsjärven ja Päijänteen välissä oleva Kuokkala on asukasluvultaan suurin asuinalue kantakaupungin ulkopuolella. Kuokkalan siltaa pitkin on Jyväskylän keskustaan vain parin kilometrin matka. Kuokkalan palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, posti, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.