Pohjanaho 1 A 2, Kuokkala, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa kaksio hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä

Tämän ensimmäisen kerroksen kaksion lattiamateriaali on laminaattia. Huoneiston seinäpinnat ovat valkoiseksi maalatut. Asunnon seinissä on pientä kulumaa ja kiinnitysjälkiä, mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Käynti lasitetulle parvekkeelle on keittiöstä. Ikkunanäkymät asunnosta ovat Pohjanahon suuntaan.

Makuuhuoneessa on useita kaappeja ja tilaa säästävä liukuovi. Myös eteisessä on säilytystilaa.

Kylpyhuoneessa on kostean tilan muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Kylpyhuoneen varustetasona on kuivauskaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Kiva, pieni koti uusille asukkaille!

Pohjanaho 1

Mukavassa pihapiirissä sijaitseva kahden talon kerrostalokokonaisuus. Pohjaratkaisut ovat selkeitä ja helposti sisustettavissa. Kaikissa huoneistoissa on saunat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared drying room Drying room in a different building., storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 780 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kuokkala

Jyväsjärven ja Päijänteen välissä oleva Kuokkala on asukasluvultaan suurin asuinalue kantakaupungin ulkopuolella. Kuokkalan siltaa pitkin on Jyväskylän keskustaan vain parin kilometrin matka. Kuokkalan palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, posti, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.