Pupuhuhdantie 12 C 27, Pupuhuhta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa, läpitalon oleva iso kolmio pupuhuhdassa!

Asunnossa on parkettijäljitelmä-kuvioista muovimattoa ja maalatut vaaleat seinäpinnat. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä ja muovimatossa on painautumia. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Asunto sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja se on pohjaratkaisultaan mitä parhain isollekin perheelle. Isot makuuhuoneet avautuvat talon sisäpihan suuntaan, kun taas olohuone ja keittiö avautuvat Vemmelsäären kävelytielle päin.

Molemmista makuuhuoneista löytyy vaatekaappi, mutta lisää säilytystilaa tuo vaatehuone, joka jää päämakuuhuoneen ja olohuoneen väliin. Myös eteinen on monipuolinen tilaratkaisultaan. Kylpyhuoneessa on sininen massalattia ja valkoiseksi verhoiltu muovipinnoitettu teräslevy. Myös pyykinpesukoneelle löytyy tilavaraus. Kylpyhuoneen ja olohuoneen väliin jää ns. pieni kuja, jota pitkin pääsee keittiöön.

Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja mikrollekin löytyy oma taso. Varustetasona on liesi, liesikupu ja jääkaappipakastin. Myös astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittiön ja olohuoneen voi eristää liukuovella. Olohuone on helposti sisustettavissa kokonsa vuoksi. Se on valoisa ja avara. Käynti lasitetulle parvekkeelle on olohuoneen kautta.

Hyvä koti lapsiperheelle!

Pupuhuhdantie 12

Kolmekerroksiset talot peruskorjattiin vuonna 2007. Sen yhteydessä kunnostettiin muun muassa julkisivu ja parvekelasit. Asukkailla on käytössä laadukas kerhotila. Rauhaisa pihapiiri sopii hyvin myös lapsiperheille. Alueella on oma lähikauppa. Jyväskylän keskustaan on kolme kilometriä ja sinne kulkevat hyvät bussiyhteydet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Huhtasuo-Pupuhuhta

Pupuhuhdassa on oma alakoulu ja päiväkoti, sekä keilahalli. Alueella on myös toimintapuisto perheen pienemmille ja kouluikäisille. Kävelymatkan päässä ovat terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirkko ja kirjasto. Kilometrin päässä ovat isot kauppakeskukset Prisma ja Citymarket. Liikuntapuisto, urheilukentät ja hyvät hiihto- ja lenkkimaastot tekevät tästä alueesta monipuolisen asuinympäristön.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.