Pupuhuhdantie 12 A 1, Pupuhuhta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Pupuhuhdassa kolmio lähellä kattavia Seppälän palveluja

Tämän tilavan kolmion lattiat ovat muovimattoa ja seinät ovat maalatut. Asunnon muovimatossa on jonkin verran kulumaa, värjäymää ja painaumia. Seinäpinnoilla on asumisen jälkiä ja kiinnikkeitä. Mikäli asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Erillisen keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesi ja liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Keittiössä on hyvin tilaa ruokapöydälle. Keittiöön on kulku sekä eteisestä että olohuoneesta. Olohuonetta ja keittiötä rajaa tilaa säästävä liukuovi.

Olohuone on reilun kokoinen ja sieltä on myös käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuone on helposti sisustettavissa kokonsa sekä selkeän tilanjaon vuoksi.

Lasitetulta parvekkeelta on rauhalliset näkymät. Molemmissa makuuhuoneissa on säilytystilana vaatekaapit. Lisää säilytystilaa löytyy erillisestä vaatehuoneesta eteisessä. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Hissillisen taloyhtiön pihasta löytyy hyvä leikkialue sekä grillikatos. Perheasunto odottaa asukkaitaan!

Pupuhuhdantie 12

Pupuhuhdantie 12:sta rauhaisa pihapiiri sopii hyvin lapsiperheille. Asukkaille on käytössä oma kerhotila, ja lähellä sijaitsee oma lähikauppa. Jyväskylän keskustaan matkaa on vain kolme kilometriä, ja matka taittuu helposti hyvillä bussiyhteyksillä. Pupuhuhdantie 12:sta taloissa suoritettiin vuonna 2007 julkisivuremontti sekä parvekelasien uusinta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 864 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Huhtasuo-Pupuhuhta

Pupuhuhdassa on oma alakoulu ja päiväkoti, sekä keilahalli. Alueella on myös toimintapuisto perheen pienemmille ja kouluikäisille. Kävelymatkan päässä ovat terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirkko ja kirjasto. Kilometrin päässä ovat isot kauppakeskukset Prisma ja Citymarket. Liikuntapuisto, urheilukentät ja hyvät hiihto- ja lenkkimaastot tekevät tästä alueesta monipuolisen asuinympäristön.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.