Pupuhuhdantie 6 C 39, Pupuhuhta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava, hyvällä pohjaratkaisulla oleva kolmio pupuhuhdassa!

Asunnossa on vaaleansävyiset muovimatot ja maalatut seinäpinnat. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä ja muovimatossa on värjäytymiä. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Asunto on läpi talon ja siksi se on valoisa. Pohjaratkaisu on toimiva ja huoneet ovat tilavat. Toinen makuuhuoneista on etupihan suuntaan keittiön kanssa, päämakuuhuone on taas takapihan suuntaan, olohuoneen ja parvekkeen kanssa. Makuuhuoneiden väliin eteiseen jää iso ja käytännöllinen vaatehuone. Keittiön kaapit ovat valkoiset, varustetasona liesi, liesikupu, jääkaappipakastin. Lisäksi astianpesukoneelle on tilavaraus.

Kylpyhuoneen seinät on verhoiltu muovipinnoitteisella teräslevyllä, maalattu valkoiseksi ja lattiat vihertävän sävyisellä kosteantilan muovimatolla. Varustetasona on peilikaappi ja amme sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymä isolle takapihalle, jossa on lapsille leikkialue sekä grillikatos.

Luonnonläheisellä alueella, jossa isot marketit ovat vain kiven heiton päässä!

Pupuhuhdantie 6

Kaksi kuusi- ja kolmekerroksista taloa peruskorjattiin vuonna 2005. Silloin julkisivut remontoitiin ja parvekelasit asennettiin. Asukkailla on käytössä laadukas kerhotila ja oma talosauna. Rauhaisa pihapiiri sopii hyvin myös lapsiperheille. Alueella on oma lähikauppa. Jyväskylän keskustaan on kolme kilometriä ja sinne kulkevat hyvät bussiyhteydet. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1976

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Huhtasuo-Pupuhuhta

Pupuhuhdassa on oma alakoulu ja päiväkoti, sekä keilahalli. Alueella on myös toimintapuisto perheen pienemmille ja kouluikäisille. Kävelymatkan päässä ovat terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirkko ja kirjasto. Kilometrin päässä ovat isot kauppakeskukset Prisma ja Citymarket. Liikuntapuisto, urheilukentät ja hyvät hiihto- ja lenkkimaastot tekevät tästä alueesta monipuolisen asuinympäristön.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.