Schaumanin Puistotie 8 C 34, Lutakko, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kimppakämpäksi, perheelle tai tilaa tarvitsevalle pariskunnalle iso saunallinen kolmio!

Tässä lähellä keskustaa sijaitsevassa valoisassa asunnossa on parkettijäljitelmäkuvioiset muovimatot ja maalatut seinät. Asunnon seinissä sekä lattiassa on kulumaa, mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Keittiön varustetasoon kuuluu liesi, liesikupu, jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Ruokapöydän saa mahtumaan keittiön läheisyyteen, hieman olohuoneen puolelle. Keittiön työpöytätasot on käsitelty sisustuskalvolla, joka on irroitettavissa.

Tilavasta, helposti sisustettavissa olevasta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaappitilaa.

Kylpyhuoneessa on kostean tilan muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Varustetasoon kuuluu pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneesta on käynti lasiovelliseen, ikkunalliseen saunaan.

Lutakon kampuksen opiskelijoille ihanteellinen sijainti!

Schaumanin puistotie 8

Talon suojaisa pihapiiri ja erittäin hyvä sijainti sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille. Kaikissa asunnoissa on sauna. Asukkailla on käytössään laadukas kerhotila ja maksuton pesutupa. Supermarket sijaitsee Lutakonaukiolla noin 300 metrin päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Yhteiskäyttöauto alle oman talon parkkipaikalta.


Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1188 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Lutakko on Jyväskylän uusin kantakaupunginosa, joka otettiin käyttöön 1990-luvulla. Alue Jyväsjärven rannalla on suosittu paitsi asuinalueena, myös ulkoilu- ja virkistyskäytössä Jyväsjärven kiertävän rantaraitin ja sataman vuoksi. Matkaa linja- ja rautatieasemalle on 200 metriä ja Jyväskylän keskustan palveluihin 500 metriä.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.