Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Suuruspääntie 1 B 24, Suuruspää, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Sinulle, joka ei tarvitse suuria tiloja…

Huom! Suurin osa asunnon valokuvista on otettu 7.7.2017, jonka jälkeen asunnossa on asuttu. Esimerkiksi seinäpinnat on saatettu maalata erisävyillä mitä valokuvissa näkyy.

Tämä saunallinen kaksio sijaitsee sisääntulokerroksessa, joten kulku asuntoon on helppo myös liikuntarajoitteiselle. Asunnon seinäpinnat ovat maalattu ja lattioissa on puunvärinen laminaatti. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä ja lattiassa saattaa olla painaumia. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Tilavasta eteisestä aukeaa näkymä keittiöön ja olohuoneeseen, joka on käytännössä samaa tilaa. Kylpyhuone on reilunkokoinen ja sen seinät ovat laatoitettu valkoisin laatoin ja lattiassa on sinisävyinen kosteantilan muovimatto. Kylpyhuoneeseen saa asennettua oman pyykinpesukoneen. Saunaan mahtuu sopivasti kaksi aikuista.

Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin. Myös astianpesukoneelle on tilavaraus. Olohuone on reilunkokoinen ja isot ikkunat tuovat valoa tähän asuntoon.

Makuuhuoneessa on maalattu tehosteseinä ja sieltä löytyy runsaasti kaappitilaa. Makuuhuoneeseen saa parisängyn, mutta parhaiten tähän käy 120cm levyinen sänky. Käynti parvekkeelle tapahtuu makuuhuoneen kautta, josta on näkymät sisäpihalle.

… ja jonka mielestä pieni on suloista!

Huom! Asukkaille on annettu ennakkoilmoitus kesällä 2020 suoritettavasta julkisivuremontista. Remontin aikana mm. julkisivut pestään ja huoltomaalataan tarvittavin osin. Parvekkeiden lattiat pinnoitetaan, kaiteet vaihdetaan ja asennetaan parvekelasit. Työt kestävät arviolta 3-4 kk ja töiden aikana parvekkeen käyttö on kielletty.

Suuruspääntie 1

Noin kahden kilometrin päässä keskustasta sijaitseva kerrostalo Kuokkalan monipuolisten palvelujen lähellä. Suuruspäästä pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Talossa on maksuton pesutupa ja laadukas kerhotila. Viherpeukalot voivat vuokrata viljelypalstaa läheisestä siirtolapuutarhasta. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 804 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suuruspää

Suuruspää sijaitsee Jyväsjärven tuntumassa, rantaraitin välittömässä läheisyydessä. Kuokkalan siltaa pitkin pääsee nopeasti Jyväskylän keskustaan. Myös Kuokkalan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kuokkalan palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, videovuokraamo, kaksi päivittäistavarakauppaa, posti, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.