Suuruspääntie 1 B 31, Suuruspää, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 637 currently vacant homes listed?

Tilava perheasunto lähellä Kuokkalan palveluja!

Tämän saunallisen neliön lattiat ovat harmaata laminaattia. Lattiassa on pientä kulumaa. Seinäpinnat ovat pääosin maalatut, vain yhdellä olohuoneen seinällä on mustavalkoinen tehostetapetti. Vuosien varrella asunnon seinäpintoihin on tullut asumisen jälkiä. Jos vaan tela ja suti pysyy kädessä, niin tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet.

Tilavan keittiön varustetasoon kuuluu jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi, liesikupu ja tilavaraus astianpesukoneelle. Makuuhuoneet ovat sijoitettu asunnon eri puolille. Jokaisesta makuuhuoneesta löytyy kaappitilaa, kuin myös eteisestä. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät Suuruspääntien suuntaan.

Kylpyhuoneessa on kostean tilan muovimatto ja seinät on laatoitettu. Kylpyhuoneessa on likavaate- ja peilikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneesta on käynti ikkunalliseen saunaan. Asunnossa on myös erillinen wc.

Isot neliöt käyttöön!

Suuruspääntie 1

Noin kahden kilometrin päässä keskustasta sijaitseva kerrostalo Kuokkalan monipuolisten palvelujen lähellä. Suuruspäästä pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Talossa on maksuton pesutupa ja laadukas kerhotila. Viherpeukalot voivat vuokrata viljelypalstaa läheisestä siirtolapuutarhasta. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1332 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suuruspää

Suuruspää sijaitsee Jyväsjärven tuntumassa, rantaraitin välittömässä läheisyydessä. Kuokkalan siltaa pitkin pääsee nopeasti Jyväskylän keskustaan. Myös Kuokkalan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kuokkalan palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, videovuokraamo, kaksi päivittäistavarakauppaa, posti, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.