Suuruspääntie 6 B 30, Suuruspää, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siistikuntoinen kaksio lähellä Kuokkalan palveluja!

Tämän saunallisen kaksion seinäpinnat on maalattu valkoiseksi ja lattiaan on asennettu laminaatit. Asunnon seinissä sekä laminaatissa on pientä kulumaa, mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Asunnossa on lasitettu parveke. Makuuhuoneessa on useita kaappeja. Myös eteisestä löytyy säilytystilaa. Makuuhuoneen sekä olohuoneen jakaa tilaa säästävä liukuovi. Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, tilavaraus astianpesukoneelle sekä liesikupu. Ruokapöydälle on tilaa keittiön yhteydessä olevassa ruokailutilassa.

Kylpyhuoneen seinissä on valkoiseksi maalattu kostean tilan muovitapetti sekä sinisävyinen kostean tilan muovimatto. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneesta on käynti lasiovelliseen ikkunalliseen saunaan.

Vuokraan sisältyy vesi ja 10 mbts laajakaistayhteys.

Kiva asunto vailla asukkaitaan!

Suuruspääntie 6

Suuruspääntie 6 on viisikerroksinen luhtikäytävätalo lähellä Kuokkalan monipuolisia palveluja. Suuruspäästä pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Viherpeukalot voivat vuokrata viljelypalstaa läheisestä siirtolapuutarhasta. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 816 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suuruspää

Suuruspää sijaitsee Jyväsjärven tuntumassa, rantaraitin välittömässä läheisyydessä. Kuokkalan siltaa pitkin pääsee nopeasti Jyväskylän keskustaan. Myös Kuokkalan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kuokkalan palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, videovuokraamo, kaksi päivittäistavarakauppaa, posti, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.