Suuruspääntie 6 B 24, Suuruspää, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 489 currently vacant homes listed?

Neliöt tehokäytössä Suuruspääntiellä.

Tässä on kiva asunto perheelle tai kimppakämpäksi. Asunnon lattiat ovat vaaleaa laminaattia ja seinäpinnat on maalattu.

Reilun kokoiseen erilliseen keittiöön mahtuu hyvin suurempikin ruokapöytä. Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Säilytystilaa on runsaasti.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhallinen näkymä. Makuuhuoneita on kolme. Kaikissa makuuhuoneissa on vaatekaappeja.

Kylpyhuoneen seinissä on vaalea kosteantilan muovitapetti sekä sinisävyinen muovimatto. Varusteina kylpyhuoneessa on peili. Asunnon saunassa on ikkuna, joka helpottaa tuulettamista saunomisen jälkeen. Erillisessä WC:ssa on tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä pyykkikaappi.

Maalatuissa seinissä on joitakin kiinnitysjälkiä. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Nyt tarjolla toimiva parvekkeellinen asunto lähellä Kuokkalan keskustan palveluja!

Huom! Valokuvat on otettu kesäkuussa 2017, jonka jälkeen asunnossa on asunut yhdet asukkaat.

Suuruspääntie 6

Suuruspääntie 6 on viisikerroksinen luhtikäytävätalo lähellä Kuokkalan monipuolisia palveluja. Suuruspäästä pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Viherpeukalot voivat vuokrata viljelypalstaa läheisestä siirtolapuutarhasta. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suuruspää

Suuruspää sijaitsee Jyväsjärven tuntumassa, rantaraitin välittömässä läheisyydessä. Kuokkalan siltaa pitkin pääsee nopeasti Jyväskylän keskustaan. Myös Kuokkalan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kuokkalan palveluihin kuuluvat muun muassa terveyskeskus, videovuokraamo, kaksi päivittäistavarakauppaa, posti, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.