Tellervonkatu 8 C 29, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 623 currently vacant homes listed?

Saunallinen yksiö keskustan kainalossa!

Tämän maantasalla sijaitsevan yksiön seinät on valkoiseksi maalatut ja lattioissa on uudet laminaatit. Eteisestä löytyy runsaasti kaappitilaa.

Huoneesta on käynti kivalle, aidatulle terassipihalle, josta on näkymä Tellervonkadulle.

Keittokomeron varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesi ja liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneessa on laatoitetut seinät ja lattiassa on kostean tilan muovimatto. Kylpyhuoneessa on likavaatekappi, peilikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Saunaan johtaa lasiovi.

Kalervonkatu 7, Tellervonkatu 8

Keskustassa rauhallisella alueella kolmen talon idyllinen kokonaisuus, joista jokainen talo on hieman erilainen. Viihtyisä pihapiiri suihkulähteineen luo tunnelmaa. Taloissa autopaikat pihassa, katoksessa tai tallissa. Lisäksi asukkailla on käytössä maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 840 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.