Tellervonkatu 8 B 17, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Muutamassa minuutissa ydinkeskustaan!

Siisti, saunallinen kolmio ihan keskustan palveluiden läheisyydessä, rauhallisen kadun varrella. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei kuitenkaan maantasalla. Asuntoon asennetaan vaaleansävyiset laminaatit ennen muuttoasi. Asunnon seinäpinnat ovat maalatut. Mikäli uusi asukas haluaa maalata asunnon seinäpintoja oman mielivärisävyn mukaisesti, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitys- ja asumisen jälkiä, mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Asunnon ikkunoissa on sälekaihtimet.

Keittiö on lähes yhtä olohuoneen kanssa, tilaa jakaa ainoastaan pieni kevytrakenteinen seinäke. Keittiössä on tilaa sopivasti säilytys- ja laskutilaa kotikokille. Varusteisiin keittiössä kuuluu jääkaappipakastin. Asunnossa on astianpesukone edellisen asukkaan jäljiltä. Jos nykyinen asukas haluaa käyttää tätä astianpesukonetta, on kunnossapito- ja vahinkovastuu uudella asukkaalla. Tarvittaessa astianpesukone voidaan hävittää pois.

Valoisa olohuone on tilava ja helposti sisustettavissa. Makuuhuoneen oven lähettyvillä on ranskalainen parveke, josta on näkymä talojen sisäpihalle päin.

Makuuhuoneet ovat asunnon eri puolilla ja ovat kooltaan lähes samankokoiset. Kummastakin makuuhuoneesta ovat rauhalliset näkymät talojen sisäpihan suuntaan. Molemmista makuuhuoneista löytyy säilytystilaa.

Kylpyhuoneessa lattiat ovat muovimattoa ja seinät on laatoitettu. Tilavaan saunaan johtaa lasiovi. Varusteina kylpyhuoneessa on pyykkikaappi, liitäntä pyykinpesukoneelle sekä valolla varustettu peilikaappi. Eteisessä on myös ovi erilliseen vessaan.

Rauhallisessa taloyhtiössä on viihtyisä sisäpiha istutuksineen sekä pieni leikkipiste lapsille.

Kalervonkatu 7, Tellervonkatu 8

Keskustassa rauhallisella alueella kolmen talon idyllinen kokonaisuus, joista jokainen talo on hieman erilainen. Viihtyisä pihapiiri suihkulähteineen luo tunnelmaa. Taloissa autopaikat pihassa, katoksessa tai tallissa. Lisäksi asukkailla on käytössä maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1140 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.