Asematie 12 A 5, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tässä hulppeassa ylimmän kerroksen asunnossa on reilusti tilaa isommallekin perheelle.

Asunnon olohuoneessa ja eteisessä on parkettilattia, muualla tammilaminaatti. Seinät ovat maalattu valkoisella ja harmaalla sävyllä. Asunnon pinnoissa on normaalia asumisen jälkeä. Halutessaan asukkaat saavat maalit haluamiensa värisävyjen mukaan, näin saat kodista mieluisesi näköisen!

Keittiössä on ruskeat kodikkaat kaapit ja uusitut työtasot. Keittiössä on liitännät astianpesukoneelle ja keittiön yhteydessä on kodinhoitotila, jossa on liitännät pyykinpesukoneelle. Keittiön vieressä on erillinen ruokailutila. Kylpyhuone on laatoitettu vihreällä ja tummalla sävyllä. Kylpyhuoneessa on entisöity kylpyamme ja alkuperäiset ruskeat kaapit. Asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, joista toinen on remontoitu ja toinen alkuperäisessä kunnossa. Parvekkeelta on vehreä näkymä. Asunnon ehdoton helmi on iso olohuone, jonka kruunaa oma takka.

Jos ihastuit tähän asuntoon, toimi nyt ja tee siitä sinulle uusi koti vuokraamalla se nyt!

Asematie 12, 14

Hyvin palveluiden äärellä sijaitseva kodikas talo. Ala- ja yläkoulu, päiväkoti, kauppa sekä monet muut palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kohteesta on loistavat liikenneyhteydet: useita linja-autoja ja junia kulkee Helsingin ja Kirkkonummen suuntaan. Viihtyisässä talossa on asukkaiden käytössä maksuton pesutupa, yhteissauna sekä uima-allas.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1970

Energy rating G2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuudet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.