Asematie 12 B 13, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilavapohjainen ylimmän kerroksen kolmio lähellä Kauniaisten keskustaa.

Tämän alkuperäisessä kunnossa olevan asunnon makuuhuoneet ovat hyvän kokoiset ja olohuoneeseen mahtuu istumaan iltaa isommallakin porukalla. Kauniaisten juna-asemalta matka Helsingin keskustaan kestää vain noin puoli tuntia ja kulkuyhteydet omalla autolla ovat myös mainiot.

Asunnossa on laminaattilattia ja valkoiset seinät. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä on puukaapit metallivetimin, valkoiset välitilan laatat sekä työtasot. Kylpyhuoneessa on tummanruskeat laatat lattiassa ja vihreät seinillä. Kylpyhuoneen seinään on muurattu amme. Parvekkeelta on vehreät näkymät sisäpihalle.

Huoneista otetut markkinointikuvat on otettu vuoden 2015 loppupuolella. Kuvauksen jälkeen asuntoon on asennettu laminaattilattia ja asunnossa on asuttu. Asunnon laminaatista on erillinen kuva.

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa koti itsellesi!

Asematie 12, 14

Hyvin palveluiden äärellä sijaitseva kodikas talo. Ala- ja yläkoulu, päiväkoti, kauppa sekä monet muut palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kohteesta on loistavat liikenneyhteydet: useita linja-autoja ja junia kulkee Helsingin ja Kirkkonummen suuntaan. Viihtyisässä talossa on asukkaiden käytössä pesutupa ja sauna.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1970

Energy rating G2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1428 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuudet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.