Asematie 12 B 15, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa ja tilava ylimmän kerroksen neliö palveluiden vierellä.

Asunto sopii hyvin isolle perheelle tai vaikka soluasunnoksi. Tässä asunnossa on vaalea laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät, joissa normaalia asumisen jälkeä. Halutessaan asukkaat saavat maalit haluamiensa värisävyjen mukaan, näin saat kodista mieluisesi näköisen!

Keittiössä on valkoiset kaapit ja reilusti niin säilytys –ja työtilaa. Keittiön yhteydessä on kodinhoitotila, jossa on liitännät pyykinpesukoneelle. Keittiössä on liitännät astianpesukoneelle. Erillinen ruokatila ja olohuone mahdollistavat ison avoimen tilan, joka toimii hyvin esimerkiksi juhlia järjestettäessä.

Kylpyhuone ja erillinen wc helpottavat arkea. Asunnossa on reilu parveke sisäpihan suuntaan.

Asunnon ehdoton helmi on oma takka, jonka lämmöstä voit nauttia etenkin nyt talvella. Huoneisto on läpitalon asunto, joten ikkunoista tulviva valo tuo tilavuuden tuntua entisestään.

Jos tämä vaikuttaa etsimältäsi kodilta, toimi nyt ja vuokraa asunto heti!

Asematie 12, 14

Hyvin palveluiden äärellä sijaitseva kodikas talo. Ala- ja yläkoulu, päiväkoti, kauppa sekä monet muut palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kohteesta on loistavat liikenneyhteydet: useita linja-autoja ja junia kulkee Helsingin ja Kirkkonummen suuntaan. Viihtyisässä talossa on asukkaiden käytössä maksuton pesutupa, yhteissauna sekä uima-allas.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1970

Energy rating G2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuudet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.