Asematie 14 C 13, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Iso koti hyvien kulkuyhteyksien vierellä. Tämä tilava neliö sopii hyvin perheelle tai vaikka soluasunnoksi. Kodissa on pähkinälaminaatti poislukien kodinhoitotila, jossa on sininen muovimatto. Kodinhoitotilasta löydät pyykinpesukone liitännät. Arkea helpottaa erillinen wc. Kylpyhuoneessa on amme ja seinät ovat laatoitetu. Kodin seinät yleisesti ovat maalatut, mutta niissä on jonkin verran kulumaa. Tarjoamme uusille asukkaille Lumo-maalit ja tarvikkeet, joilla voit loihtia kotisi oman näköiseksi.Tilaa entisestään tuo avara keittiö ja sen jatkeena oleva ruokailutila. Keittiössä on astianpesukone mahdollisuus.

Vuokraa, tutustu ja muuta!

Asematie 12, 14

Hyvin palveluiden äärellä sijaitseva kodikas talo. Ala- ja yläkoulu, päiväkoti, kauppa sekä monet muut palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kohteesta on loistavat liikenneyhteydet: useita linja-autoja ja junia kulkee Helsingin ja Kirkkonummen suuntaan. Viihtyisässä talossa on asukkaiden käytössä pesutupa ja sauna.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1970

Energy rating G2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuudet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.