Bredantie 8 C 16, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Alkuperäisessä kunnossa oleva tilava perheasunto kävelyetäisyyden päässä juna-asemasta Kauniaisissa.

Asunnossa on vaalean harmaa laminaattilattia pääosin valkoiseksi maalatut seinät. Kahdessa makuuhuoneessa on harmaa muovilattia. Keittiön laminaattilattian sävy on hieman vaaleampi kun muualla huoneistossa. Olohuoneessa on kaksi mustavalkoista tehostetapettiseinää. Halutessaan uusi asukas saa maalit ja maalaustarvikkeet huoneiston seinien maalamiseksi.

Kylpyhuone on laatoitettu tumman ruskealla ja keltaisella. Kylpyhuoneessa on kiinteä amme.

Lisäksi asunnossa on erillinen wc, jossa seinät ovat retron oranssit. Pieni kodinhoitotila, jossa sijaitsee pesukoneliitäntä on keittiön perällä..

Asunnossa näkyy ajantuomaa kulumaa, mutta kaikki on kuitenkin ehjää ja kunnossa.

Bredantie 8

Bredantie 8 sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä paikalla palveluiden läheisyydessä. Asukkaiden käytössä on yhteissauna ja uima-allas. Kävelymatkan päässä sijaitsevien palveluiden lisäksi kohteesta on hyvät liikenneyhteydet muun muassa Helsinkiin ja Espooseen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1693 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuudet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.