Kavallintie 1 C 22, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hissittömässä talossa pohjakerroksen tilava kaksio, jossa oma asuntopiha!

Eteisen liukuovien taakse jää hyvin tilaa päällysvaatteille ja kengille. Eteiskaapiston liukuovet ovat valkoisia, mutta yksi ovista on peililasilla. Sisustuksessa ei siis tarvitse erikseen välttämättä miettiä peilille omaa paikkaa.

Eteistilasta on kulku kylpyhuoneeseen, josta löydät säilytystilaa altaan alla olevasta alakaapista sekä altaan yllä olevasta peilikaapista. Suihkunurkka jää wc-istuimen viereen ja se on eriytetty muusta kylpyhuonetilasta suihkuseinällä. Tässä asunnossa on myös erillinen apukeittiötila, johon jäävät pyykki- ja siivouskaappi sekä tilavaraus ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle tai pesutornille. Tällaista erillistä tilaa pyykkihuollolle on harvoin tarjolla!

Keittiössä on sopivasti säilytystilaa ja sen päähän mahtuu hyvin 4 hengen ruokailuryhmä. Keittiöön ei ole ovea eteisestä ja kulku olohuoneen puolelle sujuu avoimesta oviaukosta. Olohuoneessa on hyvin tilaa sisustaa kunnollinen oleskelutila. Oman rauhansa nukkumiseen mahdollistaa ovella suljettava erillinen makuuhuone, josta löytyy säilytystilaa vaatteille.

Pääsisäänkäynniltä Kavallintien puolelta pohjakerrokseen on yhdet raput alaspäin käveltävänä. Käynti kohteen asuntoihin ei ole esteetön.

Oma asunpiha suuntaa kohti talon sisäpihaa. Pihassa ei ole terassilasitusta.

Vuokraa itsellesi tästä siisti koti, jossa kaikki toiminnot on eriytetty omiin tiloihinsa!

Tarkemmat materiaali- ja värikuvaukset löydät kohdetekstistä.

Kavallintie 1

Alun perin vuonna 1973 valmistunut vaalea kolmikerroksinen kerrostalo sijaitsee rauhallisella paikalla, kuitenkin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Juna-asema on kävelyetäisyydellä ja kauppakeskus Grani noin puolen kilometrin päässä. Harrastusmahdollisuudet ja kulkuyhteydet ovat hyvät ja ympärillä on viihtyisä puutarhamainen asuinalue. Talon julkisivut ja pihat ovat saaneet uuden, nykyaikaisen ilmeen ja asunnot on peruskorjattu tyylikkäin materiaalein. Huoneistopohjat ovat säilyttäneet 70-luvun arkkitehtuurin parhaat ominaisuudet ollen tilavia, suurin ikkunapinnoin ja selkein huoneratkaisuin. Lasitetut parvekkeet ja terassit ovat tilavia. Kolmioissa on erillinen wc sekä kylpyhuone, viisiöistä löytyy myös näiden lisäksi toinen erillis-wc sekä kodinhoitohuone. Osassa asunnoista on tilava vaatehuone, muutamassa kaksiossa on myös erillinen kodinhoitohuone. Eteisessä on liukuovikaapisto, jossa on yksi peililiukuovi, makuuhuoneissa on valkoiset liukuovelliset vaatekaapit.

Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat ja sopivat moneen sisustustyyliin. Lattioissa on tammilaminaatti, raikkaan valkoisissa keittiöissä on tammilaminaattitaso ja valkoinen kalustevälilaatoitus. Kodinkoneet ovat Siemensin mallistoa ja jokaiseen asuntoon kuuluu astianpesukone, kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. Kaksioissa on jää-pakastinkaappi ja kolmioissa sekä viisiöissä täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi. Kylpyhuoneissa on pääosin valkoiset mattapintaiset seinälaatat, yhdellä seinällä on valkoinen viivapintainen tehostelaatta. Lattialaatta on sävyltään tyylikäs ja lämmin savenharmaa. Suihkutilaa rajaa suora tai kaareva lasinen suihkuseinä. Allas- ja peilikaapit ovat valkoiset IDO:n kalusteet. Tähän sävymaailmaan on helppo ihastua!

Tutustu nyt Kavallintien virtuaaliesittelyyn tästä linkistä.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973, peruskorjaus 2017

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1344 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen on pääkaupunkiseudun kaupungeista pienin, Espoon ympäröimä vehreä ja kodikas asuinalue, jossa asuu hieman alle 10.000 asukasta. Alueen menneisyys huvila-alueena näkyy monina historiallisina rakennuksina ympäri Kauniaista. Kauniainen on yhä puutarhamaista ja kaunista seutua, jonka alueella on luonnonsuojelualuettakin. Kaupunki on tunnettu käsipallokaupunki, ja kaupungista löytyy monipuolisesti urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Perinteikäs urheiluyhdistys Grankulla IFK perustettiin jo vuonna 1925. Koska kaupunki on pieni, on kaikki lähellä. Keskustan palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat juna-aseman vieressä. Paikallisjunia kulkee Helsinkiin ja Kirkkonummelle tiiviisti, ja busseilla pääsee mukavasti kulkemaan niin Espoon, Helsingin kuin Kirkkonummenkin suuntaan. Turuntietä pitkin pääsee sukkelasti liikkumaan myös omalla autolla.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.