Thurmanin puistotie 2 B 15, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 422 currently vacant homes listed?

Valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella Granin palvelujen äärellä.

Laminaatti lattiassa ja valkoisella maalatut puhtaat seinät. Keittiö on remontoitu muutaman vuoden sisään ja on tyylikkään moderni valkoisilla kaapeilla ja teräksisillä vetimillä. Keittiössä on astianpesukoneliitäntä ja keraaminen liesi.

Kylpyhuoneessa on laattalattia ja seinät, sekä pyykinpesukoneliitäntä.

Vuokraa kodikas kaksio läheltä palveluja!

Thurmanin puistotie 2

Pienkerrostalo sijaitsee lapsiperheiden suosimalla rauhallisella ja viihtyisällä alueella. Kauppakeskus Granin palvelut ovat vain kivenheiton päässä, minkä lisäksi kohteesta on hyvät liikenneyhteydet muun muassa Helsinkiin ja Espooseen. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa, yhteissauna sekä uima-allas. Thurmanin puistotie 2:n asuntojen keittiöt on uusittu joulukuussa 2013.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1971

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuude

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.