Thurmanin puistotie 2 C 1, Kauniainen

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 475 currently vacant homes listed?

Tilava neliö Kauniaisissa etsii itselleen uusia asukkaita. Tämä asunto sopii hyvin isommallekkin perheelle.

Asunnossa tammilaminaattilattia ja maalatut seinät, joissa vain vähäistä asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä valkoiset kaapit metallivetimin, valkoiset välitilalaatat ja pöytätasot ovattummanruskeaa puujäljitelmää. Keittiössä on paikka 60 cm:lle astianpesukoneelle. Keittiön jatkeena on kodinhoitotila, josta löytyvät pyykinpesuliitännät.

Alkuperäisessä retrohenkisessä kylpyhuoneessa on tummat lattialaatat ja vihreät seinälaatat. Erillinen wc helpottaa asukkaiden arkea. Luksusta arkeen tuo lasitettu parveke rauhalliselle takapihalle.

Jos ihastuit tähän yksiöön, toimi nyt ja vuokraa se itsellesi!

Thurmanin puistotie 2

Pienkerrostalo sijaitsee lapsiperheiden suosimalla rauhallisella ja viihtyisällä alueella. Kauppakeskus Granin palvelut ovat vain kivenheiton päässä, minkä lisäksi kohteesta on hyvät liikenneyhteydet muun muassa Helsinkiin ja Espooseen. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa, yhteissauna sekä uima-allas. Thurmanin puistotie 2:n asuntojen keittiöt on uusittu joulukuussa 2013.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1971

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1759 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee Espoon keskellä. Pieni alue edustaa nykyaikaista, viihtyisää puutarhakaupunkia. Kauniaisissa on hyvät liikuntamahdollisuude

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.