Jousikatu 7 A 4, Kaleva, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 577 currently vacant homes listed?

Hyvin pidetty kolmio rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella. Asunnossa vaaleat pyökkilaminaattilattiat alakerrassa ja juuttimattolattiat yläkerrassa. Keittiössä alkuperäiset valkoiset kaapinovet. Kylpyhuoneessa vaalea muovimatto ja tapetti seinissä. Keittiössä on liitännät astianpesukoneelle ja kylpyhuoneessa pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneelle ei ole poistoliitäntää. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan! Jos ihastuit tähän asuntoon, toimi nyt ja tee siitä sinulle uusi koti vuokraamalla se nyt!

Jousikatu 7

Pienkerrostalo on rakennettu vuonna 1976. Asukkaiden käytössä maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1976

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1150 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaleva

Kaleva on Keravan suurin kaupunginosa. Se on suurimmaksi osaksi rivi- ja omakotitalopainotteista, viihtyisää ja luonnonläheistä asuinaluetta. Kalevassa sijaitsevat Kalevan ja Kurkelan koulut. Alueella on Kalevan urheilupuisto, jossa muun muassa lämmitettävä tekonurmi jalkapalloilijoille, yleisurheilukenttä, jäähalli, uimahalli sekä maauimala.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.