Kääpäkatu 8 B 27, Kannisto, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Käytännöllisellä pohjaratkaisulla ja rauhallisella sijainnilla oleva kiva kolmio.

Siistikuntoinen, rauhallisella sijainnilla Keravan Kannistossa sijaitseva koti vapaana! Tässä sopiva koti perheelle tai pariskunnalle.

Asunnossa on tilavat huoneet ja lasitettu parveke kivan metsäisin näkymin. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle ja keittiössä varaus astianpesukoneelle.

Seinissä on jonkin verran asumisen jälkiä ja tarjoammekin uudelle asukkaalle muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Näin pääset laittamaan kodista oman näköisen.

Vuokraa tästä kiva koti talosta, jossa viihdytään!

Kääpäkatu 8

Kääpäkatu 8 sijaitsee rauhallisella alueella. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Savio

Savio on suurimmaksi osaksi pientaloalueita. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja peruskoulu sekä päivittäistavarakauppa. Saviolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä, muun muassa pururata lammen ympärillä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.