Kannistonkaarre 7 C 54, Kannisto, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Keravan Kannistossa sijaitseva tilava ja hyväkuntoinen kaksio etsii itselleen uusia asukkaita!

Asunnon lattiat ovat tammen sävyistä laminaattia ja seinät ovat maalattu valkoisiksi. Asunnon seinissä on hyvin vähäistä kulumaa, mutta asukas pääsee halutessaan maalaamaan seinät oman näköisekseen. Tarjoamme asukkaalle maalit ja maalaustarvikkeet.

Lasitettu parveke tuo yhden ylimääräisen huoneen asuntoon aina keväästä pitkälle syksyyn.

Kylpyhuone ja keittiö on remontoitu muun asunnon peruskorjauksen yhteydessä 2013. Asunnosta löytyy liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle.

Tämä koti sijaitsee mukavan rauhallisen pihapiirin keskellä. Liikkuminen on helppoa niin autolla kun jalkaisinkin. Bussipysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka ja olet jo viidessä minuutissa Keravan keskustassa. Keravan keskustasta löydät kattavat palvelut ja juna-aseman.

Jos tämä sai sinut kiinnostumaan, toimi nyt ja vuokraa tämä koti itsellesi heti! Huomioithan, että asunnossa asutaan ja se vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Kannistonkaarre 7

Kerrostalo sijaitsee rauhallisella alueella. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Julkisivuremontti on tehty vuonna 2007. Talon peruskorjauksen yhteydessä vuonna 2013 uusittiin kaikki keittiöt, kylpyhuoneet ja asuntojen pinnat. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1972

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Savio

Savio on suurimmaksi osaksi pientaloalueita. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja peruskoulu sekä päivittäistavarakauppa. Saviolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä, muun muassa pururata lammen ympärillä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.