Kultasepänkatu 3 C 34, Keskusta, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 483 currently vacant homes listed?

Vapautumassa tilava ja siistikuntoinen kaksio hyvällä sijainnilla.

Jos haet mukavaa kotia itsellesi tai pariskuntana hyvien yhteyksien ääreltä, tässä on loistava valinta! Valoisa, ylimmän asuinkerroksen huoneisto sijaitsee lähellä Keravan juna-asemaa ja keskustan palveluita. Myös lähikauppa sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä.

Asunnon yleisilme on vaalea. Lattiat ovat tammen sävyistä laminaattia ja asunnon seinät vaaleiksi maalatut. Keittiön kaapistot ja työtasot ovat valkoiset. Myös kylpyhuoneen seinät ovat vaaleaksi maalatut ja lattia on sinistä muovimattoa. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle.

Makuuhuoneen sekä olohuoneen yhteydessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta.

Asunnon seinissä on pientä asumisen jälkeä. Halutessaan asukkaat kuitenkin saavat maalit halutussa sävyssä sekä maalaustarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Vuokraa tästä kiva, valoisa koti keskeiseltä sijainnilta.

Huomioithan, että asunnossa asutaan ja se vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Kultasepänkatu 3

Kerrostalon asukkaiden käytössä maksuton pesutupa. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1992

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared sauna Sauna in a different building., drying room, shared drying room Drying room in a different building., air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keravan keskusta sijaitsee Helsingistä 27 kilometriä pohjoiseen. Kaupungin läpi kulkee päärata ja Helsinki-Lahti-junarata. Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa 15 kilometriä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.