Kultasepänkatu 3 B 17, Keskusta, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa valoisa ja tilava kaksio keskeisellä sijainnilla!

Jos haet mukavaa kotia itsellesi tai pariskuntana hyvien yhteyksien ääreltä, tässä on loistava valinta! Tämä hyvin pidetty, valoisa ja avara koti sijaitsee lähellä Keravan juna-asemaa ja keskustan palveluita. Tässä kodissa on myös lasitettu parveke.

Asunnon yleisilme on vaalea. Lattiat ovat pyökin sävyistä laminaattia ja asunnon seinät vaalein sävyin maalatut. Keittiön kaapistot ja työtasot ovat valkoiset. Myös kylpyhuoneen seinät ovat vaaleaksi maalatut ja lattia on sinistä muovimattoa. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle.

Makuuhuoneen yhteydessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta.

Asunnon seinissä on pientä asumisen jälkeä. Tarjoamme uusille asukkaille seinämaalit haluamassaan sävyssä sekä maalaustarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset halutessasi laittamaan kodista oman näköisen.

Vuokraa tästä kiva, valoisa koti keskeiseltä sijainnilta.

Huomioithan, että asunnossa asutaan. Asunto vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Kultasepänkatu 3

Kerrostalon asukkaiden käytössä maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1992

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keravan keskusta sijaitsee Helsingistä 27 kilometriä pohjoiseen. Kaupungin läpi kulkee päärata ja Helsinki-Lahti-junarata. Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa 15 kilometriä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.