Kultasepänkatu 3 C 32, Keskusta, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Keravan keskustan alueelta vapautumassa siistikuntoinen kaksio!

Asunnossa on kauttaaltaan vaalea tammilaminaatti ja valkoiseksi maalatut seinät.

Olohuoneesta pääsee parvekkeelle joka on Prisman suuntaan. Eteisestä löytyy valkoinen kaapisto jossa metalliset lankavetimet.

Keittiön työtasot kaapisto ovat valkoiset ja kaapeissa on metalliset lankavetimet. Välitilan laatoitus on tehty vihertävällä laatalla ja astinapesukone on mahdollista asentaa keittiöön.

Kylpyhuoneessa on sininen muovimatto ja valkoiset peltiseinät ja katto. Pyykinpeesukoneelle on liitäntä mahdollisuus. 

Olisiko tässä juuri sinun uusi kotisi?

Kultasepänkatu 3

Keskeisellä sijainnilla aivan keskustan ja juna-aseman vierellä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1992

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared sauna Sauna in a different building., drying room, shared drying room Drying room in a different building., air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 982 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Viihtyisässä ja puistoistutusten piristämässä Keravan keskustassa kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Keskustan noin kilometrin pituinen kävelykatu on suljettu liikenteeltä ja sen varrelta löytyy monipuolinen palvelu- ja tapahtumatarjonta. Keravalla on erinomaiset liikenneyhteydet niin kaupungin sisällä kuin sitä ympäröiviin kaupunkeihin. Keravalla on myös panostettu kevyen liikenteen väyliin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden iloksi, minkä lisäksi alueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuritarjonta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.