Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Marttilankatu 3 A 6, Savio, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokraa tämä tilava ja kodikas kaksio Saviolta!

Aikakaudelleen tyypillinen pohjaratkaisu, jossa selkeästi erilliset tilavat huoneet mahdollistavat arjen toimintojen jakamisen omiin tiloihinsa. Keittiön varustukseen kuuluvat: jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi sekä liesikupu. Keittiöön mahtuu hienosti myös ruokailuryhmä.

Selkeä eteinen, jossa takit saat kätevästi roikkumaan hattuhyllylliseen avonaulakkoon. Eteiskäytävän päässä tyylikäs harmaalla ja valkoisella laatalla laatoitettu kylpyhuone, jossa pyykkien lajittelua helpottava pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen kätevään seinäkuivaustelineeseen saat vaikkapa pyyhkeet kuivumaan sekä purkit ja purnukat ojennukseen peili- tai allaskaappiin.

Ovella suljettava makuuhuone, jossa runsaasti tilaa vaatesäilytykselle. Myös olohuoneeseen on ovi ja sen tilaviin neliöihin ehjän seinäpinnan ansiosta on helppo sisustaa tila yhteistä arjen viettoa varten tai miksei vaikkapa toinen makuuhuone. Olohuoneesta kulku Marttilankadun suuntaan jäävälle lasitetulle parvekkeelle.

Kävelymatkan päässä arjen tärkeät palvelut: kaksi päiväkotia, koulu ja ruokakauppa. Savion junaseisake alle kilometrin päässä.

Tästä ihastuttava koti sinulle tai teille!

Marttilankatu 3

Rauhallisella ja viihtyisällä pientaloalueella Saviolla sijaitsevan Marttilankatu 3:n asunnot ja julkisivu saavat uuden, nykyaikaisemman ilmeen peruskorjauksen myötä. Alun perin vuonna 1984 rakennetun kodikkaan punatiilisen kerrostalon asunnot uudistetaan pinnoiltaan ja tekniikaltaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Talon remontti valmistuu arviolta maaliskuun 2020 alussa. Lähistöltä löytyvät arjen tärkeimmät palvelut: kaksi päiväkotia, koulu ja hyvä ruokakauppa ovat kävelyetäisyydellä, ja Savion juna-asema sijaitsee alle kilometrin päässä.

Peruskorjauksessa talon parvekkeet lasitetaan, ikkunat ja parvekeovet vaihdetaan uusiin ja asukkaiden yhteisessä käytössä olevat pesutupa ja kuivaushuone uusitaan. Talosta löytyy myös asukkaiden yhteinen saunatila sekä hyvät varastotilat. Asuntoja on yhteensä 21 kpl.

Asuntojen pinnat ja kodinkoneet ovat laadukkaat, ja sopivat monen tyyliseen sisustusmakuun. Asuntojen lattioihin tulee tammilaminaatit, keittiöt ovat raikkaan valkoiset Petra-keittiöt lämpimän puukuvioisella laminaattityötasolla ja laatoitetulla kalustevälillä. Kodinkoneet ovat valkoiset ja jokaiseen keittiöön tulee astianpesukone. Kylpyhuoneissa on valkoista ja graafisen harmaata keraamista laattaa.

Tutustu tarkemmin Marttilankatu 3:een:
Marttilankatu 3 markkinointiesite.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

  • Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
  • Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
  • My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.


Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Renovation ongoing, will be completed on 1.3.2020.

Building type Apartment building

Year of construction 1985 - peruskorjattu 2020

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Savio

Savio on suurimmaksi osaksi pientaloalueita. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja peruskoulu sekä päivittäistavarakauppa. Saviolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä, muun muassa pururata lammen ympärillä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.