Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Päivölänrinne 2 B 21, Ahjo, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Rauhallisella alueella pientalon ylimmän kerroksen kaksio Ahjosta.

Tässä Lumo-vuokrakodissa on tammilaminaatti lattiat ja valkoiseksi maalatut seinät. Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

Tuulikaapista sekä makuuhuoneesta löytyy vaatekaapistot. Olohuone on tilava ja valoisa. Olohuoneesta on myös pääsy asunnon prvekkeelle.

Keittiön alakaapisto on valkoiset ja yläkaapisto harmaat ja niissä on metalliset vetimet. Työtasot ovat valkoiset ja välitila on laatoitettu valkoisella laatalla. Normaalikokoiselle astianpesukoneelle on paikka ja liitännät keittiön kalusteissa.
Kylpyhuoneessa on vaalea laatoitus lattialla ja seinät on osalaatoitettu valkoisella laatalla. Pyykinpesukoneelle on liitännät. Kylpyhuoneesta löytyy myös oma sauna.

Huomioithan, että asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen.

Lumo-kodissa pääset lisäksi nauttimaan monista eduista koko asumisajan.

Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja rakastu!

Päivölänrinne 2

Talot on rakennettu vuonna 1991. Päivölänrinteen asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1991

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., club room, bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 896 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ahjo

Ahjo sijaitsee Lahdenväylän itäpuolella, hieman yli kaksi kilometriä Keravan keskustasta itään. Alueella on runsaasti puistoalueita.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.