Santaniitynkatu 18 C 49, Jaakkola, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 479 currently vacant homes listed?

Hyvällä sijainnilla oleva saunallinen kolmio odottelee uusia asukkaita!

Jos haet hyvällä sijainnilla olevaa kotia, tässä on loistava valinta! Tämä hyvällä pohjaratkaisulla varustettu kolmio sijaitsee lähellä Keravan juna-asemaa ja keskustan palveluita ja lähikauppaankin on vain pieni kävelymatka.

Asunnon yleisilme on valoisa. Lattioihin on juuri asennettu vaalea laminaatti ja seinät on maalattu valkoisen tai vaalein sävyin. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoisella laatoitetut ja lattia on harmaan sävyinen. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisää oma sauna. Mukavan kokoiselta parvekkeelta on vehreät näkymät sisäpihan suuntaan. Makuuhuoneiden yhteydessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta.

Tarjoamme uusille asukkaille seinämaalit haluamassaan sävyssä sekä maalaustarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset halutessasi laittamaan kodin oman näköiseksesi.

Vuokraa tästä kiva koti keskeiseltä sijainnilta!

Santaniitynkatu 18

Kerrostalo on rakennettu vuonna 1994.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jaakkola

Jaakkola on suosittu asuinalue aivan Keravan keskustan tuntumassa, radan varrella.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.