Sarvimäentie 7 as. 10, Kilta, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 562 currently vacant homes listed?

Kiva rivitalokaksio hyvällä pohjaratkaisulla vapautumassa!

Etsitkö mukavaa ja viihtyisää asuntoa rauhalliselta alueelta? Haluatko palveluiden ja yhteyksien olevan lähelläsi? Jos vastasit kyllä, tässä on etsimäsi asunto!

Asunnon lattiat ovat vaalea laminaattilattia ja seinät ovat maalatut. Halutessaan asukkaat kuitenkin saavat maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Mukavan viihtyisä keittiö löytyy olohuoneen yhteydestä, joka antaa mahdollisuuden rupatella vieraiden kanssa kesken herkkujen kokkauksen. Keittiöstä löydät myös paikan ja liitännät astianpesukoneelle.

Tilava kylpyhuone kätkee sisälleen asunnon ehdottoman helmen, saunan. Sauna tuo luksusta asukkaan arkeen, varsinkin talven tullessa. Kylpyhuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle.

Tämä koti sijaitsee rauhallisella alueella, aivan Keravan kattavien palveluiden ja yhteyksien tuntumassa. Lähimpään kauppaasi on vain pieni kävelymatka, eikä bussipysäkillekään ole kuin kivenheitto kotioveltasi. Tässä kodissa asuminen on siis todellakin helppoa!

Jos ihastuit asuntoon, toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Huomioithan, että asunnossa asutaan. Asunto vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Sarvimäentie 7

Pienkerrostalo on rakennettu vuonna 1999.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Low-rise apartment building

Year of construction 1999

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kilta

Kilta sijaitsee Tuusulan rajalla. Killan alueella on päiväkoti Konsta ja ala-aste Killan koulu.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.