Sarvimäentie 7 as. 13, Kilta, Kerava

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hyvällä sijainnilla oleva kaksio odottelee uusia asukkaita!

Jos haet hyvällä sijainnilla olevaa kotia, tässä on loistava valinta! Tämä hyvällä pohjaratkaisulla varustettu saunallinen kaksio sijaitsee lähellä Keravan juna-asemaa ja keskustan palveluita.

Tämän siistikuntoisen kodin yleisilme on valoisa. Lattiat ovat vaaleaa, helppohoitoista muovimattoa ja seinät on maalattu valkoisella. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle ja asumismukavuutta lisää oma sauna. Mukavan kokoiselta parvekkeelta on näkymät sisäpihan suuntaan. Makuuhuoneiden yhteydessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta.

Tarjoamme uusille asukkaille seinämaalit haluamassaan sävyssä sekä maalaustarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset halutessasi laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Vuokraa tästä kiva koti keskeiseltä sijainnilta! Toimi nopeasti sillä tästä taloyhtiöstä on harvoin tarjolla! Huomioithan, että asunnossa asutaan ja se vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Sarvimäentie 7

Pienkerrostalo on rakennettu vuonna 1999.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Low-rise apartment building

Year of construction 1999

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kilta

Kilta sijaitsee Tuusulan rajalla. Killan alueella on päiväkoti Konsta ja ala-aste Killan koulu.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.