Eerikinkallio 4 A 9, Finnsbacka, Kirkkonummi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava ja käytännöllinen kolmio Finnbackasta.

Tässä ylimmän 3. kerroksen kolmiossa on harmaa laminaatiattia. Asunnon seinät on maalattu vaalein sävyin, mutta seinissä näkyy melko runsaasti asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiö on pitkulaisen mallinen ja remontoitu muutama vuosi sitten. Tilassa on valkoiset kaapistot ja välitilanlaatat sekä puunsävyinen työtaso. Astianpesukoneelle on liitos ja paikka. Myös ruokapöytä mahtuu keittiön päätyyn hyvin.
Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja vaaleat seinälaatat. Pyykinpesukoneelle on liitos ja tila.

Makuuhuoneet ovat suunnilleen saman kokoiset ja seinissä on vaaleansävyisiä värejä. Olohuone on tilava ja sieltä on kulku lasitetulle parvekkeelle, josta maisemat ovat metsään. Eteisen yhteydessä on lisäksi vaatehuone.

Vuokraa ja ihastu!

Eerikinkallio 4

Eerikinkallion kerrostalo sijaitsee luonnonläheisellä ja rauhallisella paikalla juna-aseman läheisyydessä. Vehreällä sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Talon asukkaiden käytössä on naapuritalossa sijaitseva maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1983

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., shared drying room Drying room in a different building., club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1104 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Finnbacka

Finnbacka on viihtyisä asuinalue aivan Kirkkonummen keskustan kupeessa, joten keskustan monipuoliset palvelut kuten kaupat, ravintolat ja kirjasto ovat lähellä. Myös päiväkoti sekä ala- ja yläkoulut ovat kävelyetäisyydellä. Juna- ja linja-autoyhteydet esimerkiksi Helsinkiin ja Espooseen ovat hyvät. Kirkkonummen juna-asema sijaitsee aivan alueen tuntumassa.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.