Hopearinne 3 D 40, Gesterby, Kirkkonummi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Loistavalla pohjaratkaisulla varustettu tilava kaksio Kirkkonummelta!

Jos etsit kaksiota rauhalliselta alueelta läheltä luontoa, tässä on oiva uusi koti sinulle! Tilava pohjaratkaisu ja mukava sijainti takaa asumisviihtyvyytesi.

Asunnossa on eteisen ja keittiön osalta laminaattilattia, sekä makuu- ja olohuoneen osalta vaalea muovimatto. Asunnon seinissä on käytetty tehostevärejä ja pientä asumisen jälkeä löytyy. Asukkaat saavat kuitenkin halutessaan maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Keittiöstä löydät liitännät astianpesukoneelle ja niin ikään kylpyhuoneesta liitännät pesukoneelle.

Tämä koti sijaitsee Kirkkonummen Gesterbyssä, mukavan rauhallisella alueella. Kirkkonummen keskustan kattavat palvelut ovat vain pienen auto- tai bussimatkan päässä kodistasi.

Jos kiinnostuit tästä asunnosta, toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Hopearinne 3

Rauhallisessa ympäristössä sijaitsevassa vaaleassa kerrostalossa on pääasiassa vain pieniä asuntoja. Pihalla on leikkipaikka lapsille. Talon asukkailla on käytössään maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 895 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Gesterby

Kirkkonummen keskustan pohjoispuolella sijaitsevassa Gesterbyssä on niin kerros- kuin omakotitaloja. Alueelta löytyy kampaamo, useita päiväkoteja sekä ala- ja yläkoulut. Liikuntamahdollisuudet ovat hyvät, sillä alueella on kuntorata, jonka lisäksi uimahalli ja urheilupuisto sijaitsevat alueen välittömässä läheisyydessä. Gesterbystä on linja-autoyhteydet Kirkkonummen keskustaan ja aina Helsinkiin saakka. Kirkkonummen juna-asemalle on matkaa noin kolme kilometriä.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.