Lindalintie 4 B 14, Lindal, Kirkkonummi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokraa itsellesi heti vapaana oleva valoisa kaksio vehreästä Lindalista. Asunnossa on tyylikäs laminaattilattia ja seinät ovat valkoiseksi maalatut. Myös keittiö on väritykseltään valkoinen. Kylpyhuone on laatoitettu ja sieltä löytyvät paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle. Meillä lemmikit ovat tervetulleita!

Koti sijaitsee Kirkkonummen keskustan läheisyydessä, joten peruspalvelut ovat vain kivenheiton päässä. Taloyhtiö on rauhallisen tien varressa ja ympäristö on vehreä. Lindalintieltä pääset esimerkiksi Helsingin keskustaan noin tunnissa. Talon vierestä lähtevät esimerkiksi bussit 171 ja 172, jotka tuovat sinut suoraan Kamppiin. Kirkkonummen juna-asema on noin 1,6 km päässä talosta.

Uudet asukkaat saavat maalit ja tarvikkeet omasta Lumo värikartastostamme. Tällä tavoin saatte asunnostanne juuri teidän näköisenne. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Lindalintie 4

Luonnonläheisellä ja rauhallisella paikalla sijaitseva kerrostalo. Vuokra sisältää niin veden kuin sähkönkin. Pihalla on leikkipaikka lapsille. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lindal

Lindal on Kirkkonummen keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitseva rauhallinen ja viihtyisä asuinalue. Kirkkonummen keskustan monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat vain kävelymatkan päässä. Linja-autoyhteydet ovat hyvät ja Kirkkonummen juna-asemakin on vain lyhyen matkan päässä.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.