Veturitallintie 13-15 B 15, Keskusta, Kirkkonummi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava ja valoisa rivitalokaksio Kirkkonummen keskustasta etsii itselleen uusia asukkaita.

Asunnossa on harmaa laminaattilattia ja maalatut seinät, joissa on jonkin verran normaalia kulumaa. Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja työtaso harmaa. Astianpesukoneelle löytyy tila ja liitos. Lisäksi keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Kylpyhuoneessa on tumma muovimattolattia ja vaaleat laattaseinät. Pyykkikoneelle löytyvät liitännät.

Rauhallisella alueella sijaitseva koti on täydellinen sinulle, joka haluat asunnolta rauhaisaa sijaintia hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Palvelut ja kulkuyhteydet sijaitsevat vain pienen kävelymatkan päässä. Myös ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat alueella. Aivan lähistöltä löytyy lenkkipolkuja ja pienen kävelymatkan päästä löydät myös Kirkkonummen urheilukentät ja uimahallin.

Oman etupihan asukas saa laittaa oman näköisekseen, esimerkiksi kukilla ja pihakalusteilla koristelemalla.

Huomioithan, että asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen.

Tässä rauhallisuutta ja käytännöllisyyttä rakastavalle täydellinen koti!

Veturitallintie 6-8, 13-15

Kodikkaassa ja viihtyisässä talossa on lähinnä pieniä asuntoja. Kirkkonummen monipuoliset palvelut sekä ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet ovat lähellä. Liikenneyhteydet Helsinkiin ovat erinomaiset, sillä kohde sijaitsee vain kivenheiton päässä Kirkkonummen juna-asemalta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1977

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1009 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Kirkkonummen keskustasta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut. Useat ravintolat, kaupat, kirjasto ja juna-asema ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Keskustan tuntumassa on myös loistavat harrastemahdollisuudet, sillä muun muassa urheilupuisto ja uimahalli ovat lähellä. Junalla Kirkkonummelta pääsee Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa. Linja-autoyhteydet ovat niin ikään hyvät.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.