Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Gutzeitintie 15 B 34, Kotkansaari, Kotka

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kaksio Kotkan saarella!

Tässä kodissa on näppärä pohja. Asunto sopii yksin ja kaksin asujille. Parveke on lasitettu. Oma sauna antaa luksusta arkeen.

Lattiat ovat parkettikuvioista muovimattoa. Seinät on maalattu ja niissä on muutama taulukoukku näkyvissä. Tarjoamme uudelle asukkaalle omatoimiremonttitarvikkeet, joilla voi maalata asunnon mieleikseksi.

Keittiökaapit ovat valkoiset, välitila on vaaleaa laattaa. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Astianpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät. Kylpyhuoneen lattia on harmaa muovimatto, seinät on vaaleaa laattaa. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät.

Huom! Vuokrataan kalustamattomana.

Muuta Gutzeitintielle!

Gutzeitintie 15

Neljäkerroksisessa talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 857 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kotkansaari

Kotkansaari on merellistä ympäristöä, jonka lähellä ovat kaikki keskustan palvelut. Kotkansaarella on kauppoja, posti, pankki, virastoja, terveyspalvelut, päiväkoti ja koulut. Kotkan Katariinan ulkoilumaastot ja Sapokan pienvenesatama ovat myös lähellä. Kotkansaarelta on hyvät liikenneyhteydet Karhulaan ja muille lähialueille.

Katso Kotkan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Kotkan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.