Maitotie 5 B 17, Jynkkä, Kuopio

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Näppärä kaksio Jynkän vehreissä maisemissa. Vuokraa omaksi jo tänään!

Maitotie 5

Kolme taloa sijaitsevat suojaisella paikalla palveluiden läheisyydessä. Lasten leikkialue on talojen sisäpihalla, missä myös aikuisten on mukava istuskella. Talojen julkisivuremontti valmistui vuonna 2014. Kylpyhuoneet ja keittiöt on remontoitu vuonna 2005. Huoneistot ovat selkeäpohjaisia ja valoisia. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuoneet sekä kerhohuone.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. kotisivuillamme.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1978

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 800 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jynkkä

Jynkkä sijaitsee noin 6-8 kilometrin etäisyydellä keskustasta etelään. Keskustaan kulkee useita linja-autovuoroja tunnissa. Särkilahden silta lyhentää pyöräily-yhteyttä keskustaan. Täältä löytyy myös palvelukeskus, jossa on muun muassa kauppa-posti, kirjasto ja apteekki. Alueella on päiväkoteja, ala- ja yläkoulu. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat: Jynkässä on laajat viheralueet ja monipuoliset ulkoilureitit, valaistu kuntohiihtolatu, uimaranta sekä palloilukenttiä. Viiden tähden Rauhalahden leirintäalue on ihan naapurissa.

Katso Kuopion seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Kuopion reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.