Aittapellonkatu 5 C 49, Möysä, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Persoonallinen tilava kaksio
Tässä koti sinulle, joka et halua massatarjontaan kuuluvaa valkeaharmaa-sävyistä asuntoa. Asunnossa on tilavat huoneet, vaatehuone, maalatut seinät ja hyväkuntoinen muovimatto. 

Keittiössä on siisti perusliesi ja jääpakastinkaappi sekä liitäntä astianpesukoneelle. Seinät on maalattu vaaleanmintun väriseksi. Välitason laatta on harmaan sävyinen.

Asunnon tilava makuuhuone on suloinen vadelman värinen ja makuuhuoneen ikkuna on sisäpihalle. Seinillä on taulukoukkuja.

Suojaisella, lasitetulla parvekkeella on ihana nauttia aamukahvi ja ihailla maisemia 4. kerroksesta, kun ikkunanaapureitakaan ei ole. Parvekkeelle sopii mainiosti kalusteita.

Asumisen jälkiä asunnossa on, seinissä on taulujen kiinnitysjälkiä. Lumo -etuna saat maalaustarvikkeet suoraan uuteen kotiisi! Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla ja löydä ideoita esimerkiksi uuden kotisi omatoimiseen pintaremontointiin.

Aittapellonkatu 5

Kahdeksankerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Talossa on muun muassa maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Yhteiskäytössä oleva kerhohuone sijaitsee viereisessä talossa Ristkarinkatu 2:ssa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1978

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 878 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Möysä / Tonttila

Tonttilan alue sijaitsee noin kolmen kilometrin etäisyydellä Lahden keskustasta. Alue on kerrostalolähiö Joutjokeen viettävässä laaksossa. Torni- ja kerrostalot sijoittuvat verraten väljästi metsäiseen laaksoon. Tenava-Tonttilan ja Ruolan kaupat ovat lähistöllä. Hyvät liikuntamahdollisuudet löytyvät Joutjärven uimarannalta, melontakeskuksesta ja tenniskentältä. Alueella on ala-aste ja päiväkoteja.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.