Aittapellonkatu 5 A 9, Möysä, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava ja rauhallinen koti haussa? Tässä tarjolla läpi talon -kolmio Tonttilassa. Asunto on 4.kerroksessa, talossa on hissi.

Keittiössä on mukavasti säilytystilaa ja jääkaappipakastin.

Kylpyhuoneessa on suihkuseinä (huom! kuvissa näkyvä suihkukaappi on korvattu suihkuseinällä), massalattia sekä laatoitetut seinät. Tilavan olohuoneen kautta pääsee asunnon lasitetulle, suojaisalle parvekkeelle. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joissa on siistit maalatut seinät, toisessa makuuhuoneessa kermansävyiset ja toisessa harmaansävyiset.

Ihanteellinen koti pariskunnalle, pienelle perheelle tai miksei kimppakämpäksi!

Kuvat, joissa ei näy tavaroita on otettu ennen nykyistä vuokralaista, joten asumisen jälkiä voi olla enemmän kuin kuvissa. Muut kuvat otettu nykyisen vuokralaisen aikana.

Tutustu myös etuihimme osoitteessawww.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Aittapellonkatu 5

Kahdeksankerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Talossa on muun muassa maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Yhteiskäytössä oleva kerhohuone sijaitsee viereisessä talossa Ristkarinkatu 2:ssa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1978

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1043 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Möysä / Tonttila

Tonttilan alue sijaitsee noin kolmen kilometrin etäisyydellä Lahden keskustasta. Alue on kerrostalolähiö Joutjokeen viettävässä laaksossa. Torni- ja kerrostalot sijoittuvat verraten väljästi metsäiseen laaksoon. Tenava-Tonttilan ja Ruolan kaupat ovat lähistöllä. Hyvät liikuntamahdollisuudet löytyvät Joutjärven uimarannalta, melontakeskuksesta ja tenniskentältä. Alueella on ala-aste ja päiväkoteja.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.