Kirveskatu 4 B 37, Sopenkorpi, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

1950 -luvun tunnelmaa tähän kotiin tuovat tilavat huoneet ja useat kaapit siellä täällä. Asunnossa on kauniit, valoisat ikkunat ja tilavat ikkunalaudat.

Muovimatto on pääosin hyväkuntoinen, mutta siinä on kauttaaltaan ajan tuomaa tummentumaa ja se on nähtävissä asunnon valokuvista. Seinät ovat siistit, niissä on hieman asumisen jälkiä. Saat vapaasti valita uuden kotisi seinämaalisävyt, tarjoamamme sinulle maaliedun, joka sisältää maalit ja maalaustarvikkeet. Asunnon väliovet ja kiinteiden seinäkaappien ovet ovat alkuperäiset puuovet, joten niistä löytyy elämisen jälkiä ja ajan patinaa, ovia on huoltomaalattu.

Asunnon kylpyhuone on siisti ja kauttaaltaan laatoitettu. Tila myös kapealle pyykinpesukoneelle. Talosta löytyy myös ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Tutustu Lumo -palveluihin tarkemmin Lumon sivuilla  

Kirveskatu 4

Neljäkerroksinen hissillinen kerrostalo on perusparannettu vuonna 1998. Kylpyhuoneet on remontoitu 2006-2007. Talossa on maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Talon päädyssä luiska, joka helpottaa kulkua sisään ilman rappusia. Talossa on hyvää vanhan talon henkeä!

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1946

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 848 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Sopenkorpi

Sopenkorpi sijaitsee valtatie 12:n eteläpuolella noin kahden kilometrin etäisyydellä Lahden keskustasta. Alue on pienimuotoisen teollisuuden kaupunginosa. Valtatien 12:n pohjoispuolella on Sopenkorven hiekkainen urheilukenttä, minkä pohjoispuolella ovat Lahden kolme hyppyrimäkeä ja suurimmassa hyppyrimäessä oleva näkötorni. Sopenkorven itäpuolella on Mytäjäinen valtatie 12:n eteläpuolella ja sen pohjoispuolella Salpausselkä ja Radiomäki. Alue tukeutuu keskustan palveluihin.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.