Kiveriönkatu 21 A 4, Kiveriö, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 488 currently vacant homes listed?

Tilava kolmio

Läpitalon asunto on ensimmäisessä kerroksessa olematta kuitenkaan maantasolla. Metsäiset maisemat tuovat rauhallisuuden tuntua kaupunkiasumiselle. Loistava ympäristö esimerkiksi lemmikkieläimen omistajalle, perheelle tai kimppa-asumiseen pohjaratkaisunsa myötä.

Asunnon varusteluun kuuluu:
-liitännät astian- ja pyykinpesukoneille
-jääkaappipakastin
-liesi
-parveke
-vaatehuone
-ja lämmin irtainvarasto.
Talossa on asukkaiden käytössä ilmainen pesutupa.

Tässä kodissa on asumisen jälkiä, jotka näkyvät taulukoukkuina, kulumina ja proppujälkinä. Asunnossa on muovimatto ja seinäpinnat on osin maalattu ja tapetoitu. Tämän kodin voi kuitenkin laittaa mieleisekseen omatoimiremontilla, johon tarjoamme tarvikkeet. Tutustu omatoimiremonttiin ja muihin etuihimme osoitteessawww.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Kiveriönkatu 21-25

Nelikerroksisen talon suuremmissa kaksioissa ja kolmioissa on asuntokohtaiset parvekkeet. Talojen yhteiskäytössä on kerhohuone talossa Kiveriönkatu 25 ja askarteluhuone talossa Soramäenkatu 4 sekä kierrätyspiste talossa Kiveriönkatu 21. Maksuton pesutupa ja kuivaushuone ovat talossa Kiveriönkatu 21. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1961

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kiveriö (Mustankallionpuisto)

Mustankallionpuisto sijaitsee Kiveriössä muutaman kilometrin etäisyydellä Lahden keskustasta. Kerrostaloalue on hienolla paikalla Kivistönmäen vesitornin ja metsien läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Hirsimetsäntiellä on lähikauppa, myös Kivimaan ja Paavolan isot marketit ovat lähellä. Alueella on myös lähikirjasto, Mustankallion leikkipuisto ja liikuntatilat, valaistu kuntopolku (talvisin latu) sekä keskustan viherpolku. Kiveriössä on ala-aste ja päiväkoti. Viherlaaksossa ja Laitakadulla ovat myös päiväkodit.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.