Kiveriönkatu 23 C 31, Kiveriö, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Nykyaikainen kaksio

Asunto on talon ylimmässä, 4.kerroksessa. Kiveriössä sijaitseva kohde valmistui koko talon perusparannusremontista 1.1.2017.
Kauniissa asunnossa on nykyaikaiset varustelut ja pintamateriaalit. Keittiössä on astianpesukone, keraaminen liesi ja jääpakastinkaappi. Keittiö on kompaktin kokoinen, jossa mikrolle on integroitu tila. Asunnossa on tyylikäs laminaattilattia ja maalatut seinät. Seinät ovat valkoiset, olo- ja makuuhuoneessa on tehosteseinäsävy beige. Olohuoneen kautta kulku lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on vaatehuone.

Kiinteistössä on talosauna, jonne asukas voi varata viikoittaisen saunavuoron. Saunavuoro on 12 euroa kuukaudessa.

Pääset liikkumaan sujuvasti ilman omaa autoakin, sillä lähiliikenteen bussipysäkki on 20 metrin päässä. Lähiliikenteen aikatauluihin voit tutustua tästä.

Kiveriönkatu 23

Nelikerroksinen talo on kokenut päivityksen niin ulko- kuin sisäilmeeltään kun peruskorjaus valmistui vuodenvaihteessa 2016-2017. Parhaat asiat alkuperäisistä kodeista on säästetty: 1960-luvun tyylin kulmakivet kotien suunnittelussa olivat avarat olo- ja makuuhuoneet sekä suuret ikkunat, joista luonnonvalo pääsee kodin oleskelutiloihin. Keittiöt ovat konstailemattoman kokoiset ja hyvin varustellut astianpesukonein, keraamisin lattialiesin ja jää-pakastinkaapein. Pintamateriaalit ovat kauniin vaaleat niin keittiöissä kuin kylpyhuoneissa, maustettuna tummanharmain tehostein. Työtasot ja lattiat ovat harmahtavaa tammilaminaattia. Seinät ovat pääosin valkoiset, kunkin asunnon olohuoneesta ja makuuhuoneesta löytyy lämmin beigensävyinen tehosteseinä. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke.

Peruskorjauksen yhteydessä talon kolmiot saivat entisten vaatehuoneiden tilalle saunat. Pihalta löytyy kullekin asunnolle yksi lämpöpistokkeellinen autopaikka. Talojen yhteiskäytössä on kerhohuone talossa Kiveriönkatu 25 ja kierrätyspiste, maksuton pesutupa sekä kuivaushuone talossa Kiveriönkatu 21. Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Asumisaika vähintään 3 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1961, peruskorjaus 1.1.2017

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kiveriö (Mustankallionpuisto)

Mustankallionpuisto sijaitsee Kiveriössä muutaman kilometrin etäisyydellä Lahden keskustasta. Kerrostaloalue on hienolla paikalla Kivistönmäen päällä, vesitornin ja vehreiden metsien läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Hirsimetsäntiellä on lähikauppa, myös Kivimaan ja Paavolan isot marketit ovat lähellä. Alueella on myös lähikirjasto, Mustankallion leikkipuisto ja liikuntatilat, valaistu kuntopolku (talvisin latu) sekä keskustan viherpolku. Lahden satamaan ja Lahden Sibeliustaloon on matkaa alle 2 km, Lahden kaupunginteatteriin ja pääkirjastoon noin 1,5 km ja Kivimaan uimahalliin reilu 1 km. Kiveriön alue on ihanteellinen niin lapsiperheille kuin ulkoilusta itsekseen tai vaikkapa koiran kanssa nauttiville.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.