Paasikivenkatu 18 A 11, Keski-Lahti, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kolmio keskustan läheisyydessä

Lahden torille pääset kävellen 10 minuutissa! Talon piha-alueella on leikkikenttä lapsille.

Asunnosta on pidetty hyvää huolta. Asumisen jälkiä kuitenkin näkyy muutamina taulukoukkuina ja olohuoneessa on seinätarra.
Tämän tilavan kodin varusteluun kuuluu:

-sauna
-liitännät astian- ja pyykinpesukoneille
-parveke
-sauna
-laminaattilattia
-erillinen wc
-vaatehuone
-ja lämmin irtainvarasto talon 1.kerroksessa.

Keittiössä on runsaasti säilytystilaa. Keittiössä on siisti liesi ja jääkaappipakastin. Keittiön ikkunasta on suora näkymä parvekkeelle.

Tilava parveke, josta maisemat ovat Radiomäelle ja näkee myös Salpausselän mäkihyppystadionille. Parvekkeella on laudoitus ja sinne sopii hyvin kalusteita.

Ihana tilava kylpyhuone, jossa on pyykinpesukoneelle liitäntä, peili- ja pyykkikaappi sekä ikioma sauna. Kylpyhuoneessa on kauniit laatat.

Tässä on loistokoti perheelle tai tilaa rakastavalle pariskunnalle!

Tutustu etuihimme tarkemmin täältä .

Asunnon kuvat on otettu joulukuussa 2017.

Paasikivenkatu 18

Kahdeksankerroksinen kerrostalo, jossa on kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtaiset irtainvarastot ja parvekkeet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1267 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keski-Lahti

Lahden keskustan monipuoliset kaupalliset palvelut sijaitsevat aivan käden ulottuvilla. Ydinkeskustassa palvelevat tori, erikoiskaupat ja ostoskeskukset. Hyvät liikuntamahdollisuudet löytyvät muun muassa Lahden urheilukeskuksesta, jossa on hyppyrimäet, hiihtostadion, suurhalli, messuhalli, jäähalli, hiihtomuseo, uimahalli ja urheilutalo. Salpausselän ulkoilualueilla on talvisin hiihtolatuja, kesäisin maastopyöräily- ja ulkoilureittejä sekä Kisapuisto, jossa muun muassa kisataan pohjoismaisten hiihtolajien perinteiset Salpauselän Maailmancup -kisat. Lähellä on myös kaunis Fellmannin puisto sekä kävelymatkan päässä Pikku-Vesijärvi, jonka läpi pääsee Lahden satamaan.

Paasikivenkadun toisella puolella Felmannin puiston läheisyydessä on Kampusalue, jossa sijatsevat Lahden ammattikorkeakoulu, Koulutuskeskus Salpauksen oppilaitokset sekä Lahden Lyseon ja Yhteiskoulun yläasteet sekä -lukiot. Salpausselän peruskoulu ja lukio sekä Harjukadun peruskoulu löytyvät lähistöltä. Pienemmille on päiväkoti Pääskynpesä Vuorikatu 7:ssä.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.