Saarnikatu 1 as. 14, Saksala, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kodikas kaksio

Tämä asunto on juuri läpikäynyt laajan remontin. Asunnossa on uusittu sauna, laatoitettu kylpyhuoneen seinät ja uusittu vesikalusteet, keittiössä tehty kaapistomuutoksia ja uudistuksia, uusittu mm. työtaso ja tiskiallas. Asunnon seinät ovat saaneet uuden maalipinnan ja olohuoneessa on tehosteseinä, jossa on sävy H484. Asuntoon on asennettu uusi laminaattilattia.

Tämä uudenkarhea koti sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa, eikä ikkunanaapureita ole. Keittiön kautta pääsee tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jonne sopii mainiosti kalusteita. Talon läheltä löytyvät mm. kauppa, uimahalli ja lähiliikenteen bussipysäkki.

Kodikas koti sinkulle tai pariskunnalle mukavassa ja rauhallisessa talossa!

Kuvat on otettu kesken remontin, kuvista nähtävissä asunnon materiaalit ja värimaailma. Remontti valmistuu viikon 23 alussa ja uusi asukas pääsee muuttamaan heti 5.6. Uudet kuvat asunnosta tulevat verkkokauppaan viikolla 23.

Tutustu myös etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Saarnikatu 1

Seitsemänkerroksisessa talossa on asuntokohtaiset parvekkeet. Talossa on kuivaushuone ja kokous-, sekä yleiskerhohuone, jossa on myös kuntoiluvälineitä. Lisäksi talon yhteydessä on autohalli- ja autokatospaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 857 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Saksala

Saksala sijaitsee Lahden eteläisen sisääntulotien itäpuolella uimahallin vieressä noin neljän kilometrin etäisyydellä keskustasta. Päivittäistavarakauppa on aivan vieressä ja Launeen marketalue lähellä.

Alueella sijaitsevat Saksalan uimahalli, Kerinkallion harjoitusjäähalli ja Renkomäen ulkoilureitit. Liipolassa on seurakuntakeskus ja lähikirjasto. Kouluja ja päivähoitoa löytyy läheltä, sillä lähettyvillä on ala-aste, päiväkodit, ryhmä- ja perhepäivähoitoa sekä neuvola.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.