Saarnikatu 1 as. 20, Saksala, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kodikas kaksio
Kaksio, jossa on sauna ja lasitettu parveke. Suojaisa koti on uteliaiden ulottumattomissa, sillä ikkunanaapureita ei ole.

Tämän kodin olohuoneen ikkunasta näkee radiomastot ja mäkihyppytornin. Asunnossa on maalatut seinät ja kaunis laminaattilattia. Seinillä on proppuja ja muutamia taulukoukkuja. Kattovalaisimille on kattopistokkeet, joiden ympärillä on tummentumia edellisistä kattovaloista.

Asunnossa on liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle. Keittiössä on mukavasti säilytystilaa ja jääkaappipakastin. Keittiön kautta pääsee tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jonne sopii mainiosti kalusteita.

Kodikas koti tilaa rakastavalle, pariskunnalle tai pienelle perheelle!

Huom! Huoneiston valokuvat otettu heinäkuussa 2018 ja seinäpinnoissa saattaa olla jotain kiinnitysjälkiä kuvista poiketen.

Tutustu myös etuihimme osoitteessawww.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Saarnikatu 1

Seitsemänkerroksisessa talossa on asuntokohtaiset parvekkeet. Talossa on kuivaushuone ja kokous-, sekä yleiskerhohuone, jossa on myös kuntoiluvälineitä. Lisäksi talon yhteydessä on autohalli- ja autokatospaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 835 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Saksala

Saksala sijaitsee Lahden eteläisen sisääntulotien itäpuolella uimahallin vieressä noin neljän kilometrin etäisyydellä keskustasta. Päivittäistavarakauppa on aivan vieressä ja Launeen marketalue lähellä.

Alueella sijaitsevat Saksalan uimahalli, Kerinkallion harjoitusjäähalli ja Renkomäen ulkoilureitit. Liipolassa on seurakuntakeskus ja lähikirjasto. Kouluja ja päivähoitoa löytyy läheltä, sillä lähettyvillä on ala-aste, päiväkodit, ryhmä- ja perhepäivähoitoa sekä neuvola.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.