Saimaankatu 60 a A 32, Paavola, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kaksio, jossa asut helposti niin yksin kuin yhdessä, pariskuntana tai lasten kanssa. 

Keittiö sijaitsee olohuoneen ja makuuhuoneen välissä, joten jos makuuhuone on lastenhuoneena niin olohuoneen äänet eivät lasten unia.

Erillinen wc takaa toimivammat aamut ja suihkussakin saa käydä rauhassa.

Kylpyhuoneeseen mentäessä on pieni pukuhuone-/kodinhoitohuonetila, johon mahtuu pyykinpesukone ja näppärä sisustaja saa taiottua tästä tilasta hyvinkin tehokkaan.

Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Asunnon lattiamateriaali on kauttaaltaan muovimatto, seinät ovat asuintiloissa ja wc:ssä maalatut, kylpyhuoneessa laatoitetut ja saunassa paneloidut.

 

Saimaankatu 60 a

Viihtyisässä Paavolassa sijaitsevassa yhdeksänkerroksisessa Saimaankatu 60 a:ssa on yhteensä 40 kätevää kaupunkikotia. Jokaisessa asunnossa on asukkaiden iloksi oma sauna. Talossa on asukkaiden käytössä kerhohuone sekä kuivaushuone. Sisäpihalta löytyy viihtyisä leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat talon edustalla katoksessa sekä viereisessä autohallissa.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 888 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Paavola

Paavola sijaitsee Lahden keskustan tuntumassa, upean Mustankallionmäen vieressä, Kivistönmäen alla, aivan kävelymatkan päässä Paavolan isoista marketeista ja palveluista. Vesijärven rannan viihtyisät ulkoilumaisemat ovat vain noin kilometrin päässä. Alueella on kattavat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.