Saimaankatu 60 a A 16, Paavola, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmio Paavolassa

Tässä on tilava kolmio, jossa on reilusti säilytystilaa ja oma lämmin irtainvarasto talon pohjakerroksessa. Tämän kodin varusteluun kuuluu:

-liitännät astian- ja pyykinpesukoneille (astianpesukoneen paikalla on nyt kaappi, voidaan tehdä tarvittaessa tila koneelle vuokranantajan toimesta)
-parveke sisäpihan puolelle
-sauna
-vaatehuone
-erillinen wc
-lämmin irtainvarasto.

Huom! Kuvat on otettu 6/2018 ennen nykyistä vuokralaista ja huoneistossa saattaa olla jotain asumisen jälkiä, joita ei näy kuvissa. Tutustu Lumo -etuihin tästä

Vuokraa tästä koti perheellesi palvelujen ääreltä!

Saimaankatu 60 a

Viihtyisässä Paavolassa sijaitsevassa yhdeksänkerroksisessa Saimaankatu 60 a:ssa on yhteensä 40 kätevää kaupunkikotia. Jokaisessa asunnossa on asukkaiden iloksi oma sauna. Talossa on asukkaiden käytössä kerhohuone sekä kuivaushuone. Sisäpihalta löytyy viihtyisä leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat talon edustalla katoksessa sekä viereisessä autohallissa.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1100 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Paavola

Paavola sijaitsee Lahden keskustan tuntumassa, upean Mustankallionmäen vieressä, Kivistönmäen alla, aivan kävelymatkan päässä Paavolan isoista marketeista ja palveluista. Vesijärven rannan viihtyisät ulkoilumaisemat ovat vain noin kilometrin päässä. Alueella on kattavat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.