Saimaankatu 62 A A 36, Paavola, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 646 currently vacant homes listed?

Näppärä kaksio loistosijainnilla

Palveluiden ääressä sijaitsevassa talossa ei autoa välttämättä tarvitse. Tässä toimiva koti sinkulle tai pienelle perheelle. Talossa asukkaiden käytössä on ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali.

Asunnon lattiamateriaali on hyväkuntoinen muovimatto. Seinät on maalattu, joissa on muutamia taulukoukkuja ja proppuja.

Keittiössä on jääpakastinkaappi ja liesi sekä liitäntä on astianpesukoneelle. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Asunnon lasitetulle parvekkeelle sopii hyvin kalusteita. Parvekkeella on laudoitus.

Kylpyhuoneessa on allas- ja peilikaappi sekä liitäntä pyykinpesukoneelle.

Vuokrataan kalustamattomana.

Tutustu etuihimme tästä ja löydä ideoita uuteen kotiisi!

Saimaankatu 62 A -senioritalo

Yhdeksänkerroksinen talo, jonka yläkerrassa on kokous- ja juhlatilat upeissa Vesijärven näköalamaisemissa. Asunnoissa on parvekkeet. Talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen sekä kerhohuone. Talossa toimii aktiivinen talotoimikunta, joka vastaa kerhotoiminnasta. Talon yhteydessä on autohallipaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 871 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Paavola

Alue sijaitsee kilometrin päässä keskustasta, upean Mustankallionmäen vieressä, Kivistönmäen alla, aivan kävelymatkan päässä Paavolan isoista marketeista ja palveluista. Alueella on hyvät liikenneyhteydet.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.