Saimaankatu 62 A A 9, Paavola, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava, saunallinen kaksio loistosijainnilla

Palveluiden ääressä sijaitsevassa talossa ei autoa välttämättä tarvitse. Tässä toimiva koti sinkulle, pariskunnalle tai kämppiksille. Talossa asukkaiden käytössä on ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali.

Asunnon lattiamateriaali on muovimatto. Seinät on maalattu, joissa on muutamia taulukoukkuja ja proppuja. Olohuoneen yksi seinä on beigen sävyinen, muutoin seinät ovat valkoiset. Olohuoneen muovimatossa on kalusteista jääneitä kulumia. Saat meiltä muuttoetuna tarvikkeet omatoimiseen pintaremontointiin, jotta voit tehdä tästä oman näköisesi kodin! Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla ja löydä ideoita!

Keittiössä on jääpakastinkaappi ja perusliesi sekä liitäntä on astianpesukoneelle. Keittiön ikkuna on Saimaankadulle. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Keittiön kautta kulku lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelle sopii hyvin kalusteita.

Asunnon eteisessä ja makuuhuoneessa on mukavasti säilytystilaa. Eteisen yksi seinä on maalattu siniseksi.

Asunnossa on oma sauna. Tilavassa kylpyhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle. 

Kuvat on otettu 3/2017, ennen nykyistä vuokralaista, asunto kunnoltaan ja seinien väreiltään kuitenkin kuvia vastaava.

Saimaankatu 62 A -senioritalo

Yhdeksänkerroksinen talo, jonka yläkerrassa on kokous- ja juhlatilat upeissa Vesijärven näköalamaisemissa. Asunnoissa on parvekkeet. Talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen sekä kerhohuone. Talossa toimii aktiivinen talotoimikunta, joka vastaa kerhotoiminnasta. Talon yhteydessä on autohallipaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 936 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Paavola

Alue sijaitsee kilometrin päässä keskustasta, upean Mustankallionmäen vieressä, Kivistönmäen alla, aivan kävelymatkan päässä Paavolan isoista marketeista ja palveluista. Alueella on hyvät liikenneyhteydet.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.