Tapparakatu 9 C 49, Laune, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kaksio.

Tässä koti sinulle, joka tarvitset tilaa asuessasi! Suuret ja valoisat huoneet luovat tuntuman vielä suuremmasta asunnosta kuin neliöt antavat ymmärtää. Tässä kodissa on valkeaksi maalatut seinät ja lattiamateriaali on muovimatto. Asunnossa on siistit seinäpinnat, mutta olohuoneen yhdessä seinässä on proppurypäs. Ohessa kuva seinästä.
Kuvista poiketen asuntoon asennetaan kattopistokkeet kattovalaisimille (kuvissa ns. sokeripalat).

Asunnon varusteluun kuuluu:

-lasitettu parveke
-sälekaihtimet
-jääkaappipakastin
-varaukset astianpesu- ja pyykinpesukoneille
-vaatehuone.

Kylpyhuoneessa on vaaleansininen seinälaatta ja massalattia. Tilassa on pyykkikaappi ja varaus omalle pyykinpesukoneelle.

Mikäli haluat muuttaa tämän kodin seinien sävyjä, saat meiltä haluamasi tapetit ja seinämaalit muuttaessasi. Tarjoamme omatoimiremonttiin tarvikkeet. Tutustu etuihimme tarkemmin täällä

Huom! Kuvat on otettu ennen nykyistä vuokralaista, joten kuvista poiketen seinillä saattaa olla asumisen jälkiä. Lisäksi yksi makuuhuoneen seinistä on maalattu vaalean harmaaksi.

Tapparakatu 9

Kaksi seitsemänkerroksista taloa, joihin on tehty perusparannuksia. Asunnoissa on parvekkeet. Talojen yhteiskäytössä on talouskellari, kerhohuone ja maksuton pesutupa. Pesutupa sijaitsee talossa A-C.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, shared drying room Drying room in a different building., club room, bicycle storage, shared root cellar Root cellar in a different building., storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 834 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Laune

Laune sijaitsee Etelä-Lahdessa noin kolmen kilometrin päässä keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keijupuiston kerrostaloalue on tyylikäs ja rauhallinen lähiö kävelyetäisyydellä rautatieasemasta ja ydinkeskustasta. Launeen kauppakeskittymässä on useita marketteja ja kauppakeskus Maili. Alueella on myös posti-, pankki-, apteekki- ja vakuutusyhtiöpalvelut. Launeella on myös palvelukeskittymä, jossa on muun muassa päivittäistavarakauppa, apteekki ja lähikirjasto. Launeen perhepuistoon on lyhyt matka, ja siellä ovat myös skeittiramppi sekä Yli-Marolan kotieläinpiha. Lähellä ovat myös Launeen peruskoulu, Salinkallion yläaste, lukio ja Länsiharjun ala-aste. Päiväkodit ovat Launeella ja Keijupuistossa. Alueelta löytyvät myös sosiaali- ja terveysasema sekä kirkko.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.